By [email protected]
29 maja 2019
Chrupiąca sola faszerowana mięsem krabów, z risotto z białego i dzikiego ryżu, warzywnym julienne
oraz sosem szafranowym.
Chrupiąca sola faszerowana mięsem krabów, z risotto z białego i dzikiego ryżu, warzywnym julienne
oraz sosem szafranowym.
Pieczony, delikatny filet z dorady, podawany z hummusem, maślano – ziołowym sosem i świeżą rukolą.
Na życzenie w wersji bezglutenowej: z sałatką z natki pietruszki, pomidorów, cebuli, czosnku i cytryny.
Polędwica wołowa z sosem mimolette, pieczonymi ziemniakami z rozmarynowym masłem,
karczochem, suszonymi pomidorami i parmezanem
Rib eye stek podawany z serowym gratin, z wiosenną sałatką z rzodkiewką, pestkami słonecznika i piwno-miodowym dressingiem z czosnkiem i prażoną szynką