Smażone krewetki z hiszpańskim chorizo przyprawione świeżym chilli, pomidorkami concasse i natką pietruszki. Serwowane w sosie winno-maślanym z chrupiącymi grzankami z tapenade z suszonych pomidorów
Smażone krewetki z hiszpańskim chorizo przyprawione świeżym chilli, pomidorkami concasse i natką pietruszki. Serwowane w sosie winno-maślanym z chrupiącymi grzankami z tapenade z suszonych pomidorów
Półmisek owoców morza dla dwóch osób: krewetki, kalmary, małże, dorada grillowana cała, łosoś.
Serwowany z sosem z białego wina
(porcja dla 2 osób) Włoskie i hiszpańskie wędliny: salami, chorizo, szynka parmeńska, parmezan, marynowany kozi ser, grzanki z pieczonym czosnkiem i konfiturą pomidorową, oliwki, dip z karczocha, miód i orzechy z wędzoną papryką
Półmisek owoców morza dla dwóch osób: krewetki, kalmary, małże, dorada grillowana cała, łosoś. Serwowany z sosem z białego wina.
Cienkie plastry polędwicy wołowej z dressingiem truflowym, rukolą, parmezanem, kaparami i grzybami.
Krewetki smażone na oliwie, podawane z sałatką z sosem z mango, musztardy i limonki
Ser kozi na grzankach z czosnkiem niedźwiedzim i smażonym porem, z sałatką z pomidorków
cherry i sosem z musztardy francuskiej.
Grillowane awokado, liście baby szpinaku, rukola z kawałkami rzodkiewki,
z dressingiem chilli-pistacjowym.